Bordeaux, France, 2018 - Built

P102

Total renovation of a townhouse.

This town house in the center of Bordeaux dating from 1860 has been completely renovated. Originally built as a family home, it has been transformed into a medical clinic for years. The guiding principle of the renovation was to give this building its primary function again thanks to the careful work of restoring the visual lines, but also to the reopening of passages and closed windows. Finally, the reorganization of the spaces and the renovation of all the details that it shelters favors the reception of a prosperous, modern and active family.

TBC_logo NOIR.png

THERESA BRUNVOLL-COCHET

Architecture, Interior and Design

Legal notice           Decennial Civil Liability Insurance n ° 263420 / B / 2

Registered on the regional register of the order of architects of Aquitaine n ° S18654